Våra tjänster

Totalentreprenad – ett smidigt upplägg

När vi tar oss an ett projekt tar vi oftast på oss all samordning så att projektet blir lyckat och kunden nöjd. Detta innebär att vi sköter all kontakt med målare, elektriker, rörläggare och kakelsättare – och att kunden endast har en kontaktperson.

Tillbyggnad

När familjen växer eller behovet förändras kan man ibland behöva skapa nya utrymmen. Vi har lång erfarenhet av olika former av tillbyggnader där vi har utfört allt från utgrävning och inredning av källare till taklyft och takkupor. Andra vanligt förekommande uppdrag är tillbyggnad av veranda, uterum och altaner av olika slag. Oavsett har vi vad som krävs för att ro ert nästa projekt i hamn.

En annan viktig aspekt som inte ska glömmas är att det kan krävas bygglov för tillbyggnad. Men det finns vissa undantag från bygglovsplikten. För att veta vad som gäller för din fastighet finns mer information på boverket.se.

Ombyggnad

Ibland behövs en uppdatering av planlösningen för att möjliggöra förändringar inom hemmet. Eller så är det dags att flytta och vill passa på att göra om badrummet innan inflyttning? Vi har många års erfarenhet av renoveringar av alla olika slag och är därför inte rädda att ge oss in i nya spännande utmaningar. Vi hjälper dig gärna med idéer för att komma igång med planeringen av ditt nästa projekt.

Ombyggnad

Ibland behövs en uppdatering av planlösningen för att möjliggöra förändringar inom hemmet. Eller så är det dags att flytta och ni vill passa på att göra om badrummet innan inflyttning? Vi har många års erfarenhet av renoveringar av alla olika slag och är därför inte rädda att ge oss in i nya spännande utmaningar. Vi hjälper er gärna med idéer för att komma igång med planeringen av ditt nästa projekt.

Nybyggnad

Känner ni att prefabricerade byggnader inte riktigt tilltalar er? Då har ni kommit helt rätt. Vi bygger enbart hus från grunden och oavsett om det är en villa, fritidshus eller friggebod gör vi det med en stabil grund, robusta väggar och tåligt tak som tillsammans skapar ett tätt klimatskal. Detta för att ert nybygge ska klara av samtliga väderförhållanden och hålla så länge som möjligt.

Går ni i tankarna att bygga en friggebod eller attefallshus? Då hittar ni mer information här på boverket.se.

byggmästare

Ulf Persson

“Min passion är att bygga med kvalitet och att få ta del av kundernas glädje när ett uppdrag är slutfört.”